Uudenlainen veitsimurskain

Murskain on tarkoitettu erilaisten jätteiden ja teollisuuden hukkamateriaalien murskaukseen(elekronikkaromu, pienkodinkoneet, kaapelit, muovit, puu, lasi ja pahvi)

Kuva murskaimesta

Hart Crushers 1500 x 1000

Uusi murskain jossa on uudenlaiset ominaisuudet on kehitetty yhdistämällä veitsi- ja vasaramurskaimen ominaisuudet. Uusi veitsimurskain on Hart Crushers 1500 x 1000, roottori pyörii 600 – 900 r/min. Alaseulan aukko on 20 – 80 mm ja tehontarve 110 kw. Murskain on suunniteltu erittäin helposti muunneltavaksi erilaisille vasaroille ja alaseuloille, jolloin saadaan haluttu murskeen koko materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Uudenlaisen murskaimen kehittämisellä tavoitellaan mm. elektroniikkaromun kierrätyksen tehostamista. VTT tekee tutkimustyötä SER-romun käsittelystä. Suomessa syntyy elektroniikkaromua n. 100 000 tonnia vuodessa.

Kansallisen lain valmistuttua SER-romun käsittelemiseksi tarvitaan uutta teknologiaa ja käsittelykapasiteettia. Erilaisten jätteiden murskaaminen ja tiivistäminen on ratkaisu jätteen käsittelyn kannattavuuden parantamiseksi. Hart Gaten kehittämällä veitsimurskaimella voidaan murskata erilaisia jätteitä sekä teollisuuden tuottamia hukkamateriaaleja. Murskalla voidaan käsitellä mm. lasit, puutavara, pienet kodinkoneet ja muu elektroniikkaromu, muovit, teurasjäte, paperi ja pahvi.

Tekniset arvot

Vastaanottoaukon koko 1250 x 640 mm
Roottori 1500 x1000 mm
Alaseulat 20 –80 mm
Tehon tarve 110 kw
Paino n. 9 tonnia